Starry Night: sterrenkijken op de iPhone

De populaire desktop-widget Starry Night is vanaf nu ook op de iPhone te bekijken. Vul je lokatie in en Starry Night toont de hemellichamen, planeten en sterrenbeelden zoals jij ze buitenshuis ook ziet.

Starry NightDe makers van Starry Night hebben aangekondigd dat de populaire astronomie-applicatie voor de desktop nu ook als webapplicatie op de iPhone te gebruiken is. Starry Night was al verkrijgbaar als widget voor Mac OS X en was niet uit de top 10 ranglijst weg te slaan. De webapp van Starry Night voor de iPhone zal ongetwijfeld ook populair worden. Je kunt er de hemellichamen (planeten, sterrenbeelden) mee bekijken, aangepast vanaf elke lokatie op aarde.

Voordat je Starry Night kunt gebruiken moet je aan de hand van postcode of lengte- en breedtegraad aangeven waar op de aarde je je bevindt. Je kunt de hemel met de pijlknoppen in verschillende richtingen bekijken. Je moet op de knop met i-symbool klikken om een andere stad in te stellen. Met de plus- en minknoppen kun je uiteraard in- en uitzoomen. Ga op je iPhone naar www.space.com/snserver/iphone om Starry Night te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2007, 18:30
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.