Ndrive biedt gratis navigatiesoftware voor Barcelona tijdens MWC

Ndrive gaat tijdens Mobile World Congress gratis navigatiesoftware voor Barcelona beschikbaar stellen. Met de applicatie kun je offline navigeren, voorzien van satellietfoto's.

ndrive stadsgidsNdrive is een kleine aanbieder van navigatiesoftware, die de App Store inmiddels heeft overspoeld met allerlei kleine en grote apps. Er is aparte navigatiesoftware voor Egypte, Colombia, Thailand en allerlei andere landen maar er zijn ook applicaties die slechts één stad beslaan. Voor €3,99 koop je bijvoorbeeld Ndrive New York: handig voor mensen die een weekendje New York willen doen en geen zin hebben om een compleet navigatiepakket aan te schaffen. Volgende week vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats en dat is voor Ndrive een mooi moment om offline navigatiesoftware voor de stad Barcelona uit te brengen. Gedurende het MWC kun je er gratis gebruik van maken. Normaal kosten de stadsgidsen 4 of 5 euro.

De stadsgids biedt turn-by-turn navigatie voorzien van luchtfoto’s. Je kunt de applicatie gebruiken zoals een traditionele stadsplattegrond, maar ook in vogelvlucht naar je omgeving kijken. Alle kaartgegevens staan offline op je iPhone, zodat je geen dure roamingkosten hoeft te maken. Ndrive gaat op MWC ook de nieuwe versie 10 introduceren en gaat vanaf maart alle applicaties updaten naar deze nieuwe versie.

Dicht bij huis uitproberen kan bijvoorbeeld met Ndrive Brussels (€4,99) – ook voorzien van satellietfoto’s. De foto’s hieronder tonen Madrid, waarvan al een Ndrive-stadsgids was verschenen.
ndrive madrid

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 15:24
Categorie Navigatie
Onderwerpen barcelona, mwc, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.