Griffin Stylus voor de iPad: schrijven zonder vlekken op het scherm

De Griffin Stylus voor de iPad is een pen met speciale schrijfpunt, waarmee je op het scherm van de iPad en andere iOS-apparaten kunt schrijven. De stylus kost 20 euro en is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.

griffin stylus ipadGriffin heeft een stylus voor de iPad en iPhone gemaakt, waarmee je makkelijker op het scherm kunt schrijven. Vooral bij toepassingen als tekenen en schrijven kun je veel nauwkeuriger werken. De Griffin Stylus kost €19,95 en is geschikt voor de iPad, iPhone en elk ander apparaat met aanraakgevoelig (capacitief) scherm. Het zachte uiteinde van de pen imiteert de eigenschappen van je vinger.


Het voorkomt ook dat er vingerafdrukken op het scherm komen. De stylus is voorzien van een geïntegreerde clip om in je binnenzak of aan een case te bevestigen en is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. De styluspunt past zich aan jouw schrijfstijl aan. Helemaal nieuw is een dergelijk product niet, want de veel kleinere fabrikant Ten1 brengt al een jaar of twee dergelijke styli op de markt. Ze zijn speciaal aangepast voor de touchscreens van de iPhone en iPad, want een gewone plastic stylus werkt niet.

Te koop via: iPad Planet-shop
Meer info: Griffin Stylus

griffin stylus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2010, 17:18
Categorie Accessoires
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.