Griffin kondigt iPad-hoesjes van leer, neopreen en siliconenrubber aan

Griffin laat er geen gras over groeien: ze hebben meteen al de eerste iPad-accessoires aangekondigd. Je kunt kiezen uit hoesjes van leer, neopreen en siliconenrubber.

griffin elan caseGriffin laat er geen gras over groeien: ze hebben meteen al de eerste iPad-accessoires aangekondigd. Niet dat ze al concrete producten hebben, want gezien de afbeeldingen gaat het om renderings van producten die nog gemaakt moeten worden. Eén ervan is de Elan Passport, een hoesje van leer met ruimte voor visitekaartjes. Deze hoes gaat 50 dollar kosten, maar is helaas niet als houder te gebruiken, zoals die van Apple.

De Elan Sleeve is een hoesje waar je de iPad in kunt schuiven (een slip-in model), eveneens gemaakt van leer. De FlexGrip is een siliconencase voor de iPad, die je voor $30 in meerdere kleuren kunt aanschaffen. Tenslotte is er ook nog een verzorgingsset voor het scherm: de Screen Care Kit. Het bestaat uit een doekje, schoonmaakvloeistof en een screenprotector, samen voor $25. Daarnaast is er nog de Jumper, een neopreen-hoes voor de iPad voor mensen die van een wat sportievere stijl houden.

flexgrip siliconen ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2010, 12:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, griffin, passport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.