Goeters-opberghoesje

Bescherm je oortelefoon en oplaadkabel met dit Goeters opberghoesje

Met deze leren beschermhoesjes van Goeters voorkom je dat je oordopjes of oplaadkabel in de knoop raakt, en kun je ze met een gerust hart in je broekzak stoppen. De in Nederland gemaakte hoes is nu verkrijgbaar.

Goeters-opberghoesje

Het internet is gevuld met honderden iPhone-hoesjes. Ondertussen moet je jouw oordopjes gewoon zonder enige bescherming in je broek- of jaszak stoppen. Nu kunnen daar minder snel krassen op komen, maar het resulteert wel in een bundeltje vol knopen. Met dit Goeters opberghoesje heb je een knoopvrije manier om ze mee te nemen.

Goeters opberghoesje van leer in twee kleuren

De hoes voor de oordopjes is een dunne strook van leer met een kleine inkeping in de bovenkant en een drukknoop. Door je oortjes om de inkeping heen te winden, voorkom je dat ze in de knop raken. Vervolgens kun je ze met hoes en al oprollen en dichtklikken. Zo krijg je een klein leren rolletje dat gemakkelijk in je broekzak past, maar je oordopjes niet beschadigt.

Goeters-opberghoesje Goeters-opberghoesje

Soortgelijke hoes voor de iPhone-oplader
Dit hoesje is er ook voor je iPhone-oplader, waarbij er een klein vakje aanwezig is voor de stekker. Je hebt de keuze uit naturel tuigleer en nachtblauw Nubuck. Het leer is afkomstig van de leren tassenmaker Leonie Roeffen.

Op de website van Goeters kun je een oortjeshouder voor 20 euro. Het hoesje voor de oplaadsnoer kost 24 euro. Ook is het mogelijk om een custom made hoesje te bestellen als je meer dan twintig exemplaren koopt.

In dat geval kun je zelf een kleur kiezen en een korte tekst of logo inbranden. Het eerste exemplaar kost dan 100 euro, en ieder custom hoesje dat je er vervolgens bij bestelt kost €2,50 extra.

Er zijn natuurlijk meer manieren om te zorgen dat je iPhone-oortjes niet constant in de knoop raken. Rol ze bijvoorbeeld op een specifieke manier op, of gebruik een kurk van een wijnfles als slimme oortjeshouder. In het onderstaand artikel kun je lezen hoe dit trucje werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.