Gerucht: nieuwe iPhone en Snow Leopard op 8 juni?

Moscone Center in San Francisco is van 6 tot 12 en van 16 tot 22 juni geboekt voor een corporate meeting. De kans is groot dat één van de twee de WWDC van Apple is.

glazen appleDavid Zeller denkt te weten wanneer Snow Leopard aangekondigd gaat worden en de kans is groot dat Apple op dezelfde dag informatie over de nieuwe iPhone bekendmaakt: 8 juni. Zeller leidt dat af uit het feit dat vanaf midden juni de eerste boeken over Snow Leopard via Amazon.com verkrijgbaar zijn. AppleInsider schat dat de aankondiging een week later plaatsvindt: tussen 16 en 22 juni tijdens WWDC. In die week is het Moscone Center in San Francisco namelijk geboekt voor een ‘corporate meeting’.


Voorheen boekte Apple het conferentiecentrum ook voor WWDC, onder dezelfde aanduiding ‘corporate meeting’. Medewerkers van Moscone wilden aan de telefoon echter niet zeggen, wie die zakelijke klant dan wel was. Toch zou WWDC een week eerder kunnen vallen.

De Baltimore Sun ontdekte namelijk dat er voor de week tussen 6 en 12 juni een nieuwe ‘corporate meeting’ is geboekt. Deze data lijken waarschijnlijker. Ook Apple Insider verwacht dat WWDC dit jaar zal worden aangegrepen om Mac OS X 10.6 Snow Leopard te demonstreren (mogelijk een definitieve versie), om de derde generatie iPhone aan te kondigen, inclusief een nieuwe firmware-versie (die intern met iPhone 2,1 wordt aangeduid, maar aangezien we al bij 2.2.1 zijn aangeland eerder versienummer 2.3 of 3.0 zal krijgen).

Via: Apple Insider, Baltimore Sun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.