Gerucht: lijstje met mogelijke functies van iPhone OS 4.0

The Boy Genius Report meent informatie over iPhone OS 4.0 te hebben ontvangen: meer multitouch-functies, een nieuwe manier om applicaties als achtergrondprocessen te draaien en een vernieuwde grafische interface.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone os 4.0The Boy Genius Report beweert de eerste functies van iPhone OS 4.0 binnen te hebben gekregen via een vaste Apple-tipgever. Ze voorspellen dat iPhone OS 4.0 onder andere zal beschikken over multi-touch voor alle onderdelen van het OS. Er komen nieuwe manieren om applicaties op de achtergrond te laten draaien, waardoor multitasking binnen handbereik komt. En er zijn diverse aanpassingen aan het grafische uiterlijk en de gebruikersinterface gedaan. Daardoor wordt het navigeren door het OS nog makkelijker en efficiënter. Mogelijk betekent dit: verbeterde notificaties en een vernieuwde homescreen.
De update is volgens de bron van BGR alleen beschikbaar voor de iPhone 3G en 3GS (niet voor de eerste generatie iPhone, die veel mensen ook wel iPhone 2G noemen).

Dankzij de update zullen ze zich meer als computers gaan gedragen dan andere smartphones op de markt, waardoor Apple weer voorop loopt. Een andere opmerking is dat de Apple Tablet volgens deze bron de naam iTablet krijgt en niet de eerder genoemde naam iSlate. Volgende week woensdag weten we meer.

Via: The Boy Genius Report
Tipgevers: Jeroen en Pieter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2010, 8:18
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.