Aliph Jawbone ICON toont batterijlading op het iPhone-scherm

De Aliph Jawbone ICON is een Bluetooth-headset die de batterijlading op het scherm van de iPhone laat zien. Dat was bij Apple's eigen Bluetooth-headset ook mogelijk.

aliph headset
De originele Aliph Jawbone is in de VS erg populair geweest, maar in Europa kwam de luxe Bluetooth-headset maar nauwelijks van de grond. Misschien gaat het lukken bij de nieuwe versie, de Jawbone ICON. Deze heeft namelijk een extraatje voor iPhone-gebruikers: het scherm van de iPhone toont de batterijlading van de Bluetooth-headset, naast het normale icoontje van de iPhone-batterij.

aliph jawboneBovendien is er een functie MyApps waarmee je bepaalde functies aan knoppen kan toewijzen, bijvoorbeeld spraak omzetten naar sms, luisteren naar Facebook- en Twitter-berichten en zelfs berichten publiceren op beide sites. Aliph noemt deze extra mogelijkheden AudioApps en DialApps. Ook kan de headset caller-ID en de batterijduur voorlezen; via de MyTalk-website van de fabrikant kun je nieuwe stemmen installeren.

De nieuwe functie waarbij je de batterijduur op het scherm van je iPhone kunt zien, kwam ook voor bij Apple’s eigen Bluetooth-headset, die inmiddels weer van de markt is gehaald. De Jawbone ICON is verder voorzien van Aliph’s Noise Assassin-technologie (bedoeld om omgevingsgeluid te onderdrukken) en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met namen als ‘The Bombshell’ en ‘The Thinker’ voor rond de $100.

Meer info: Aliph

aliph jawbone icon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2010, 15:26
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.