GeoHot kondigt jailbreak aan voor alle OS 3.1 toestellen

George Hotz heeft op zijn weblog laten weten dat hij bezig is met een jailbreak voor OS 3.1 die voor alle toestellen zal werken. Dus ook voor de iPhone 3GS en de iPod Touch 3rd gen.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

geohot-113-iphone-unlockEr lijken op dit moment een groot aantal mensen onafhankelijk van elkaar bezig te zijn met het kraken van OS 3.1 voor de verschillende iPhone- en iPod Touch-toestellen. Oude bekende in de jailbreakscene George Hotz heeft op zijn weblog laten weten dat hij bezig is met een jailbreak voor OS 3.1 die voor alle toestellen zal werken. Dus ook voor de iPhone 3GS en de iPod Touch 3rd gen. Op zijn blog heeft hij een foto geplaatst van alle iPhones en iPod Touches met daarboven de tekst: ‘Meet the Family’. Met daaronder: ‘And prepare to meet the program that will jailbreak them all.’

George Hotz maakte eerst deel uit van het bekende Dev Team, maar werd daar na wat onenigheid uitgezet. Later hielp hij datzelfde Dev Team toch met de exploit die gebruikt werd voor yellowsn0w, de unlocktool voor de iPhone 3G. Verder was hij verantwoordelijk voor purplera1n en purplesn0w, de eerste methoden waarmee de iPhone 3GS simlockvrij te maken was.

Op welk stuk software George deze keer doelt is nog niet duidelijk. Wel lijkt het programma al zo goed als klaar te zijn, en kunnen we binnen twee dagen een jailbreak voor alle toestellen die op OS 3.1 draaien verwachten. Of dat ook geldt voor de toestellen out-of-the-box waarbij de software al is voorgeïnstalleerd (en die dus de nieuwste baseband hebben) is niet bekend.

Tipgevers: David en Fidler

Voor support en vragen over blackra1n kun je terecht in het jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 3, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.