Foxconn: ‘Massaproductie iPhone 5S begint binnenkort’

Foxconn haalt per week 10.000 nieuwe medewerkers in huis, ter voorbereiding van de iPhone 5S-productie.

iPhone 5S colorsHardwarefabrikant Foxconn neemt nieuwe werknemers aan ter voorbereiding van de iPhone 5S-productie. Dit schrijven zowel Bloomberg als The Wall Street Journal. Per week zou Foxconn ongeveer 10.000 fabrieksmedewerkers in huis halen. Foxconn nam tot voor kort even geen mensen aan in verband met de feestdagen. Een Foxconn-topman in Zhengzhou zegt dat de massaproductie van de iPhone 5S binnenkort van start zal gaan.


De Foxconn-topman bevestigt wat we eerder hebben gehoord. Begin april hoorden we nog uit wat minder duidelijke hoek dat de massaproductie van de iPhone 5S ergens dit kwartaal van start moet gaan. De Foxconn-topman lijkt dit te beamen, wat een andere bewering ook iets waarschijnlijker maakt: de bron die de massaproductie in dit kwartaal voorspelde, had het ook over een verkoopstart tijdens de zomer.

De start van de iPhone 5S-massaproductie is goed nieuws voor het geruchtencircuit: in deze fase verschijnen er vaak veel foto’s online van iPhone 5S-onderdelen, omdat steeds meer mensen in China ze in handen krijgen. Eerder zagen we al wat mogelijke iPhone 5S-hardware voorbijkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.