Foutje in Apple Store bij introductie iPhone 3G in Nederland en België

Bij de lancering van de iPhone in de Apple Stores van Nederland en België ging even iets mis: op de Nederlandse site was vroegtijdig een kooplink naar de iPhone te zien en bij de Belgische Apple Store ging het helemaal fout: Telefonica/Movistar gaat 'm aanbieden, maar je moet via T-Mobile kopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store NLAan de buitenkant lijkt het zo’n perfect georganiseerde productintroductie, maar toch gaat er ook bij Apple wel eens iets mis. Op de Nederlandse Apple-site verscheen de tekst ‘Koop een iPhone’ nog voordat de iPhone goed en wel in Nederland was geïntroduceerd. En in België kun je de iPhone kopen bij Movistar, of was het nou T-Mobile? De hiernaast afgebeelde screenshot werd gemaakt door iPhoneclub-bezoeker Ralf, nog voordat er een aankondiging over de Nederlandse iPhone werd gemaakt.

Intussen is de link gewoon zichtbaar, al kun je de iPhone nog steeds niet echt kopen: je wordt net als in Duitsland doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde T-Mobile Shop.

Movistar BelgieHet is maar een kleine blunder in vergelijking met België. iPhoneclub-bezoeker Geoffrey wees ons op een grovere fout: daar staat op dit moment nog steeds op de site dat je de iPhone bij Movistar kunt kopen, voorzien van een Movistar/Telefonica-logo. En voor de verkooplocaties moet je bij T-Mobile zijn. In werkelijkheid is Mobistar de Belgische operator.

Gelukkig gaan er bij Apple ook een hoop dingen goed. Zo is het reclamefilmpje voor de nieuwe iPhone weer erg geslaagd:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen fout, iPhone 3G, lancering, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.