Fast Reader: RSS-feeds op het lockscreen (jailbreak)

Fast Reader is een Cydget die het mogelijk maakt om RSS-feeds op je lockscreen te bekijken. RSS wordt gebruikt door nieuwswebsites en weblogs om gebruikers van het laatste nieuws op de hoogte te brengen.

Fast ReaderFast Reader is een Cydget die het mogelijk maakt om RSS-feeds op je lockscreen te bekijken. RSS wordt gebruikt door nieuwswebsites en weblogs om gebruikers van het laatste nieuws op de hoogte te brengen. Je kunt via de instellingen van Fast Reader je favoriete feeds toevoegen.

Als je een item in de feed selecteert, zal Safari worden geopend om het item te bekijken. De ontwikkelaar van Fast Reader belooft dat de Cydget erg snel is en dat je op elk moment kunt ongrendelen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van JavaScript zoals bij sommige andere Cydgets. Ook zou de Cydget geen aanslag plegen op je geheugen en batterij als je er op dat moment geen gebruik van maakt. Standaard zijn onder andere de feeds van Google News en Twitter Trends in de Cydget opgenomen.

Fast Reader is voor $1,99 beschikbaar in de repository van ModMyi. Je kunt de iPhoneclub RSS-feed hier vinden: http://feeds2.feedburner.com/iPhoneclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2009, 17:02
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.