iPhoneclub SmartScreen-widget beschikbaar (jailbreak)

Ontwikkelaar JWVD heeft een widget voor SmartScreen ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen. De widget is momenteel nog niet via een bekende repository te installeren en daarom leggen we je in dit artikel uit waar je de widget wél kunt downloaden en hoe je deze werkende krijgt op je iPhone of iPod touch.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

SmartScreenOntwikkelaar JWVD heeft een widget voor SmartScreen ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om het laatste nieuws van iPhoneclub.nl op je lockscreen te tonen. De widget is momenteel nog niet via een bekende repository te installeren en daarom leggen we je in dit artikel uit waar je de widget wél kunt downloaden en hoe je deze werkende krijgt op je iPhone of iPod touch.

iPhoneclub SmartScreen widgetJe kunt de widget gebruiken met zowel de gratis als de betaalde versie van SmartScreen. Na installatie van één van beide SmartScreen-versies via de repository apt.media-phone.ch kun je de iPhoneclub-widget toevoegen.

Je zult eerst de SmartScreen-widget via je computer moeten downloaden (mirror). Vervolgens pak je het zip-bestand ergens uit waar je deze terug kunt vinden. Met behulp van een applicatie zoals iPhoneBrowser of DiskAid of de Windows Explorer-extensie iPhone Folders kun je het bestandssyteem van je iPhone of iPod touch benaderen. Navigeer daar vervolgens mee op je iPhone naar de map var/mobile/Library/SmartScreen en plaats daarin de gehele map iPhoneclub.wdgt die zich in het zip-bestand op je computer bevindt. Na een respring zou je gebruik moeten kunnen maken van de iPhoneclub-widget.

Met dank aan @JWVD

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2009, 23:17
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.