Evomail: toekomstige iPad-app wil e-mailen leuker maken

Evomail wordt een nieuwe iPad-app om te e-mailen. Jared Erondu ontwikkelt samen met twee vrienden een app om e-mailen l
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

evomailJared Erondu, die ondanks zijn jeugdige leeftijd al medeoprichter van The Industry en adviseur van apps als Wunderlist is, is bezig met een veelbelovend nieuw project. Hij ontwikkelt Evomail, een oplossing om makkelijker met e-mail om te gaan. Evomail wordt ontwikkeld voor de iPad en andere post pc-apparaten en zal in het najaar van 2012 verschijnen. Jared en zijn vrienden Jonathan en Dave hebben tot 20 december de tijd om hun app af te maken, want dan eindigt de meteorologische herfst.

Evomail hanteert de slogan ‘Email, evolved’ en is ontwikkeld omdat e-mail op zichzelf al niet leuk is, maar het organiseren en het omgaan met e-mail overload het een nog vervelender klusje maakt. Welke oplossing Jared heeft gevonden om e-mail wel leuk te maken, wil hij voorlopig nog niet loslaten. Het enige wat we kunnen afleiden uit de website van Evomail, is dat er push notificaties in zitten en dat je ervoor moet betalen. Als je je namelijk inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je als dank een maand gratis pushberichten.

evo-inbox-dribbble

Het enthousiasme rond Sparrow maakte wel duidelijk dat veel mensen op een betere e-mailapp voor iOS zitten te wachten. Helaas is Sparrow overgenomen door Google en zal deze app geen nieuwe functies krijgen. Het wegvallen van Sparrow maakte nog eens extra duidelijk dat er eigenlijk geen goede, alternatieve e-mailapps voor de iPad te krijgen zijn. Hopelijk verandert Evomail daar iets aan. Het wordt in ieder geval “awesome”, belooft Jared. Iets om de komende maand in de gaten te houden dus.

evo-dribbble-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2012, 19:25
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.