fifth-avenue

Eerste iPhone 5S-kampeerders bij Apple Store Fifth Avenue

De eerste wachtenden zitten in campingstoelen bij de Apple Store in New York. Met slaapzakken zullen ze de komende 14 dagen tot de launch van iPhone 5S en iPhone 5C moeten overleven.

Je wist dat het zou gebeuren: mensen die veel te vroeg bij de Apple Store op Fifth Avenue in New York gaan staan. Voorheen waren het nog wel eens mensen die hunkerden naar aandacht. Tegenwoordig is het big business geworden. Zo werd de rij vorig jaar bevolkt door mensen in gele shirts die reclame maakten voor telefoonopkoper Gazelle en hoesjesmaker Otterbox. Dit jaar lijkt SellYourMac van plan om flink wat reclame te maken. Jon Murphy en zijn collega reisden vanuit Cincinatti naar New York om te kijken hoe mensen bij de Apple Store kamperen (en tegelijk SellYourMac onder de aandacht te brengen). Toen ze aankwamen bleken er echter al mensen rond te hangen. Aan de campingspullen zoals stoelen en slaapzakken was te zien dat ze serieuze bedoelingen hadden.

Waar deze mensen voor in de rij staan is nog niet eens aangekondigd. De nieuwe iPhones worden pas op 10 september aangekondigd en komen naar verwachting pas op 20 september in de winkel. Ze zullen dus veertien dagen bij de winkel moeten doorbrengen. Wie het allemaal wil volgen: Jon Murphy is van plan om de komende dagen flink wat foto’s te delen via zijn Twitter-account.

iphone_5s_fifth_avenue_launch_line_new_york

wachtrij-new-york-iphone-5s

De eerste parodiefilmpjes over de aankondiging van de iPhone 5S zijn trouwens ook al op internet verschenen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 22:15
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.