DVD-to-iPhone zet films om naar iPhone-formaat

Innovative Solutions heeft DVD-to-iPhone uitgebracht, software waarmee je films op dvd kunt omzetten naar iPhone-formaat. Behalve duur is de software ook nog eens beperkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Innovative Solutions heeft DVD-to-iPhone 1.0 uitgebracht, software waarmee je films op dvd kunt omzetten naar de iPhone. Het werkt ook met video’s in avi- en mpeg-formaat, die je hebt gedownloadt. Een film van 90 minuten wordt in ongeveer 30 minuten omgezet. Is dat nieuw? Nee.


Conversiesoftware die films kan omzetten naar het H.264-formaat van de iPhone bestaan natuurlijk al. Wel nieuw is dat de software het schermformaat van 480 x 320 pixels automatisch aanpast voor de iPhone. Eigenlijk is dat een beperking ten opzichte van de software, waarmee je je films in elke gewenste resolutie kunt omzetten. Maar goed, als je niet zo handig bent met de computer, is zo’n no-brainer-programma wel zo handig.

Wel kun je de aspectratio (beeldverhouding), audio- en videokwaliteit en diverse taal- en ondertitelingsinstellingen zelf aanpassen. De software is alleen geschikt voor Windows XP en Vista. Een testversie kun je vinden op www.dvdtoiphone.com. De prijs is niet misselijk: €29,95 exclusief BTW.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:04
Categorie Apps
Onderwerp dvd
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.