Dual Electronics XGPS 300: GPS-houder voor de iPod touch

Dual Electronics XGPS 300 is een GPS-houder voor de iPod touch. Deze GPS-houder zorgt ervoor dat je kunt navigeren met je iPod touch, maar door de hoge prijs is het minder interessant.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dual gpsIn Nederland kun je bij TomTom terecht als je een GPS-houder voor je iPod touch nodig hebt. Het ding kost €79,95 en zorgt ervoor dat je ook met de iPod touch kunt navigeren. Wie iets meer moeite wil doen en er iets meer geld voor overheeft, kan terecht bij Dual Electronics. De Dual Electronics XGPS300 is vanaf nu beschikbaar en kost $199,95. De houder zou oorspronkelijk eind februari al uitkomen, maar dat bleek een te optimistische schatting. De houder heeft een aanpasbare zuignapconstructie voor de autoruit, een versterkte speaker om de route-aanwijzingen te beluisteren en een ingebouwde GPS-ontvanger.

De hoge prijs wordt veroorzaakt door het feit dat er NavAtlas-kaarten zijn meegeleverd van de VS en Canada. Omdat niet iedereen de volledige kaarten van Noord-Amerika nodig heeft, kun je ook hiervoor weer beter terecht bij een Europese leverancier: de MyRegion-kaarten van NAVIGON ($24,99 per VS-regio). Al met al een dure en voor Europeanen niet erg geschikte oplossing dus, die XGPS300. Kopen kan onder andere via de Amerikaanse Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2010, 15:19
Categorieën Accessoires, iDevices, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.