Diddybeats: iPhone-oordopjes van Diddy en Monster

Diddy (Sean Combs) heeft via Monster Cable een eigen lijn oordopjes op de markt gebracht. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, roze en wit en kosten 150 dollar.

diddybeatsAccessoiremaker Monster heeft dit weekend een nieuw type oordopjes gelanceerd, waar de bekende rapper en producer Sean Combs (Diddy) zijn naam aan verbonden heeft. Eerder strikte Monster al Dr. Dre en Lady Gaga voor een eigen oordopjes-productlijn (onder andere te koop via de Apple Store). De Diddybeats zijn in-ear oordopjes van aluminium met leer.

De bekabeling is van plat materiaal, dat minder snel in de knoop raakt of breekt. Dat mag ook wel, want de oordopjes kosten 149 dollar per stuk. Alle modellen hebben een ingebouwde microfoon en remote, zodat je ook met de iPhone kunt bellen. Een remote voor alle huidige iPod-modellen zit er ook bij. Je kunt kiezen uit drie kleuren: zwart, roze of wit. Wie nu bestelt krijgt er een gratis t-shirt en een voorproefje van Diddy’s nieuwste album bij, maar de uitlevering begint pas 28 maart.

diddybeats 3x

Meer info: Diddybeats

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2010, 16:14
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.