De Bijenkorf introduceert scanners voor producten en cadeaukaarten

De Bijenkorf voor iPhone en iPad heeft nu scanners voor producten en cadeaukaarten. Zo kun je simpel online bestellen en digitaal betalen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

bijenkorfDe iPhone–– en iPad-apps van warenhuis de Bijenkorf hebben nu twee handige scanners voor producten cadeaukaarten. Met de productscanner kun je producten in de winkel scannen om ze daarna meteen online te bestellen. Handig als je een kledingstuk of product in een maat of kleur wil hebben die in de winkel niet meer beschikbaar is, of een product liever laat thuisbezorgen. Je hoeft hiervoor alleen de barcode van het prijskaartje te scannen. Je kunt nu meteen tot kopen overgaan, maar je kunt ook eerst alle informatie over het artikel lezen of zien in hoeverre het product dat je op het oog hebt nog in andere filialen beschikbaar is.


scannerEenzelfde scanner heeft de Bijenkorf toegevoegd voor cadeaukaarten. Met die scanner kun je cadeaukaarten digitaliseren. Door de barcode van het pasje te scannen krijgt de kaart een eigen QR-code en wordt deze in de app opgeslagen. Je hoeft voortaan dus niet meer eerst thuis rondslingerende cadeaukaarten op te snorren voordat je het bedrag in de winkel kunt uitgeven. Als je jouw iPhone bij je hebt kun je kaarten daar hoe dan ook verzilveren. Ook handig: het saldo wat nog op de kaart staat is voortaan altijd actueel. Tot slot hebben de ontwikkelaars nog een aantal kleine aanpassingen gedaan, zoals het integreren van de sociale media-kanalen van het warenhuis.

Sinds de vorige update kun je in de app ook zien wat het dichtstbijzijnde filiaal vanaf jouw huidige locatie is. Daarnaast kun je voortaan pushberichten op basis van jouw huidige locatie ontvangen. Bijvoorbeeld een bericht over een kortingsactie van een Bijenkorf bij jou in de buurt. De Bijenkorf bracht iets meer dan een jaar geleden een totaal vernieuwde app uit, waarmee klanten voor het eerst producten vanuit de app konden bestellen. Er werd toen ook een aparte iPad-app uitgebracht, die dezelfde nieuwe functies heeft.

Downloaden: De Bijenkorf (gratis, iPhone, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: De Bijenkorf voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.0+)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.