Dash: schermvullend multitaskscherm voor de iPhone (jailbreak)

De jailbreaktweak Dash voegt een schermvullende multitaskoptie toe aan je iPhone, die doet denken aan de interface van het besturingssysteem Web OS.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DashDe jailbreaktweak Dash maakt het mogelijk om tussen verschillende in de achtergrond draaiende apps te wisselen vanuit de schermvullende multitask-optie. Hierin veeg je tussen allerlei apps, waarbij je een preview te zien krijgt van wat er in de app open staat. Dash lijkt erg op eerdere jailbreaktweaks zoals CardSwitcher, die de multitaskoptie van WebOS proberen te emuleren. Je kunt in Dash op verschillende manieren de interface van het multitaskscherm aanpassen: zo kun je bijvoorbeeld een coverflowanimatie inschakelen om het vegen tussen apps een driedimensionaal effect te geven.

Dash moet het voor een groot deel van zijn uiterlijk hebben. De jailbreaktweak is zo ontworpen, dat het lijkt alsof de multitaskoptie echt deel uitmaakt van iOS. Door naar rechts te vegen zie je in Dash een mediaspeler waarmee je muziek kunt besturen en het volume van de iPhone kunt aanpassen. Hierdoor hoef je deze optie uit de originele multitaskbalk niet te missen.

Naast Coverflow bevat Dash ook een aantal andere 3D-animaties, maar sommigen vereisen meer kracht van je iPhone dan anderen. Om die reden staan animaties die veel vereisen in de instellingen van de tweak aangegeven met een sterretje achter de naam.

Dash is verkrijgbaar voor $1,99 via de repository van ModMyi

Via ModMyi, iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, multitasking, webos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.