Cut the Rope 2-gameplay te zien in trailer

Cut the Rope 2 komt uit op 18 of 19 december 2013 en is nu al goed te zien in de eerste trailer met gameplay en filmpje.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Cut the Rope 2 iPad iPhoneVolgend week komt ie uit, maar vandaag is al goed te zien hoe de volgende Cut the Rope eruit gaat zien. Ontwikkelaar Zeptolab heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Cut the Rope 2 waarin delen van het spel reeds te zien zijn. Wie al uitgekeken was op de gameplay van de drie (!) vorige games in de serie, hoeft niet meteen de andere kant op te kijken. Cut the Rope 2 introduceert allerlei nieuwe elementen waarmee je een beetje meer moet knutselen dan voorheen.

Dat lijkt Cut the Rope 2 te gaan doen in de vorm van andere figuurtjes die je zelf kan inzetten. in de trailer zijn bijvoorbeeld vierkante, nukkige blokken te zien die je klakkeloos in de levels kan plaatsen om een ondergrond te bieden. Maar we zien ook een stekelige bal met ogen, waaraan de groene, schattige hoofdrolspeler Om Nom zich bezeert omdat de aanraking ermee voor een explosie zorgt. Zodat Om Nom zélf naar een andere plek wordt verplaatst waarop hij snoepjes kan opvangen. In de trailer worden nog veel meer nieuwe toefjes weggegeven.

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Cut the Rope 2 allesbehalve het tweede deel uit de serie. Het originele gigasucces werd al opgevolgd door Cut the Rope: Experiments en Cut the Rope: Time Travel. Dat deel verscheen eerder dit jaar en heeft deze week nog een aardige update gekregen, waarin je een nieuwe speelwereld krijgt in Western-sfeer. De originele insteek van Time Travel dat je elk level twee Om Nom-achtige monstertjes hebt, lijkt nog afwezig te zijn in Cut the Rope 2.

Cut the Rope 2 komt vermoedelijk uit op woensdag 18 of donderdag 19 december.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:47
Categorie Uncategorized
Onderwerpen cut the rope, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.