Cut My Sim maakt van simkaart een microsim

Met Cut My Sim kun je in één knip van een simkaart een micro sim maken. Het is een idee van Henk van Ess, die eerder de 3G Juice maakte.

Cut My SimIn de VS een iPad 3G gekocht, maar nog geen microsimkaart die er in hoort? Je kunt gaan knutselen met een schaar en een keukenmes om je simkaart om te toveren tot de kleine versie, maar het kan ook anders. Internetondernemer Henk van Ess heeft namelijk de Cut My Sim bedacht: een kniptangetje voor simkaarten.

Voor €18,95 krijg je niet alleen de Cut My Sim, maar ook een adapter die van je zelfgemaakte microsimkaart weer een normale simkaart maakt. Iets wat wel zo handig is, mocht je de simkaart weer in een ander apparaat willen gebruiken.

Van Ess:

Net als de 3G Juice komt ook dit product voort uit mijn eigen ergernis. Ik zag de handleiding van John Benson op Engadget over hoe je van een simkaart een micro sim kunt maken, maar ik vond het toch nog te omslachtig. Ik ben via Lucien Engelen in contact gekomen met een chinese metaalbewerker en we hebben toen de Cut My Sim bedacht en hij produceert hem nu.

Waarschijnlijk zul je de Cut My Sim slechts één keer gebruiken. Daarom staat op de site van het kniptangetje de tip om de kosten te delen met anderen. Eventueel kun je zelfs een eigen kniphandel opzetten.

Of het bijknippen van een simkaart legaal is? De bedenker heeft dit proberen uit te zoeken en verwacht geen problemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2010, 23:38
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.