iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 december 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 7 december 2015? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag in het nieuws op iCulture: een verrassend concept voor de iPhone 7, geruchten over toekomstige OLED-schermen, een muzikaal jaaroverzicht voor Spotify-gebruikers en nieuws over de Lightning-poort in de iPad Pro. Maar dat is natuurlijk niet alles. Wil je weten wat je gemist hebt? In deze iCulture Vandaag vind je alles netjes op een rijtje!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

  • Listomatic is een handige nieuwe app waarin automatisch Twitter-lijsten gecreëerd worden aan de hand van de accounts die jij volgt.
  • Ben je in een creatieve bui en wil je graag apps ontwerpen? Met Marvel is het designen van een app kinderspel.
  • Met Complicate It maak je snel je eigen complicaties op de Apple Watch in de vorm van een herinnering. Spreek deze in en zet ze op je wijzerplaat.

Accessoires

  • De nieuwe Kenu Car Kit combineert de Airframe + met een autolader. Zo heb je altijd een opgeladen iPhone in de auto.
  • iCulture Deals

Meer vandaag

fotobewerking-adobe-photoshop-express
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Adobe Photoshop Express:Editor (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Je kunt nu de achtergrondkleur instellen bij voorkeuren. Ook zijn er enkele bugs opgelost.
  • Scanner Mini by Readdle (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Scanner Mini laat je nu een standaard bestandsnaam instellen voor toekomstige scans. Ook de iPad Pro wordt nu volledig ondersteund.
  • Google Agenda (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Google Agenda heeft nu 3D Touch voor het aanmaken van afspraken en herinneringen.
  • Kobo Books (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Je kunt je bibliotheek nu ook weer sorteren op auteursnaam. Ook zijn er bugs opgelost, onder andere met de iPad Pro.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.