iPhone niet meer met contant geld te koop

Appl heeft de verkoop van iPhones officieel beperkt tot twee stuks. Daarnaast is het niet meer mogelijk om ze anoniem, met contanct geld af te rekenen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone kadoApple heeft nieuwe beperkingen opgelegd aan mensen die in de Apple Store een iPhone willen kopen. Niet alleen is het aantal iPhones dat je per keer kunt kopen nog verder verlaagd naar twee stuks, maar je kunt ze ook niet meer cash betalen. De maatregelen zijn deels bedoeld om het resellers, die de iPhone kopen om unlocked door te verkopen, moeilijker te maken.

Volgens Apple-woordvoerster Natalie Kerris is de nieuwe regel sinds donderdag van kracht. Eerder kon je bij elk bezoek aan de Apple Store 5 iPhones tegelijk kopen en je kon dat volledig anoniem doen, door met contant geld af te rekenen. Apple geeft toe dat de maatregel iets met resellers te maken heeft, maar er is nog een andere reden: tijdens de feestdagen moet er voldoende voorraad zijn voor iedereen die een iPhone voor zichzelf willen kopen en iemand anders wermee willen verrassen. Woordvoerster Natalie Kerris:

Customer response to the iPhone has been off the charts, and limiting iPhone sales to two per customer helps us ensure that there are enough iPhones for people who are shopping for themselves or buying a gift. We’re requiring a credit or debit card for payment to discourage unauthorized resellers.

Er zijn al meer dan 1,4 miljoen iPhones verkocht sinds 29 juni. Apple verwacht dat het een populair kado tijdens de feestdagen zal zijn, al zullen de iPods nog beter verkopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2007, 14:56
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.