Chip: verander de kleur en animatie van je pushberichten (jailbreak)

De jailbreaktweak Chip laat je de kleur en animatie van pushberichten in iOS 5 naar eigen smaak aanpassen. Binnenkort zal Chip beschikbaar zijn in de Cydia Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ChipVeel mensen jailbreaken de iPhone om ieder hoekje van iOS naar hun smaak aan te passen. Tweaks zoals WinterBoard maken het bijvoorbeeld al jarenlang mogelijk om een thema te installeren, die meer dan alleen de achtergrond van je iPhone verandert. Chip is een nieuwe tweak, die je de pushberichten van iOS 5 en hoger laat wijzigen. Zo kun je de kleur van tekst en de achtergrond aanpassen en een andere animatie voor de binnenkomende berichten gebruiken.

Chip lijkt in functionaliteit erg op een aantal andere verkrijgbare tweaks, maar is qua mogelijkheden een stuk uitgebreider.

Je kunt Chip op het moment nog niet downloaden, maar de ontwikkelaar belooft aan iDownloadBlog dat de tweak binnenkort beschikbaar zal zijn in Cydia. Daar zal hij verkocht worden voor $1,99. Na de uitgave zal de ontwikkelaar werken aan een aantal updates, waarin onder andere nieuwe banner-animaties worden geïntroduceerd.

Chip is binnenkort voor $1,99 te downloaden in de Cydia Store.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.