Cases voor iPad 2 gedwongen offline gehaald

Alibaba.com heeft het verzoek gekregen om hoesjes voor de iPad 2 offline te halen. Maar wil niet zeggen of Apple dat verzoek heeft gedaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad 2 caseVolgens de Wall Street Journal heeft de website Alibaba.com het verzoek gekregen om hoesjes voor de iPad 2 offline te halen. Alibaba.com is een van de grootste online b2b-platformen die bemiddelt tussen Aziatische fabrikanten en accessoirehandelaren uit de hele wereld. John Spelich, woordvoerder van de website, heeft bevestigd dat zijn bedrijf het officiële verzoek heeft gekregen om twee cases voor de iPad 2 weg te halen uit de catalogus, inclusief afbeeldingen.

Hij wilde er echter niet bij vertellen, wie het verzoek heeft gedaan. De aanbieder van het artikel bleek Fullchance Industrial Co, een bedrijf dat samenwerkt met Hon Hai Precision Industry, de belangrijkste toeleverancier voor de iPhone en iPad. De hoesjes zouden daarbij “extreem accuraat” zijn genoemd.

Vooralsnog weten we niet of Apple de hoesjes offline heeft laten halen. Een woordvoerder van Hon Hai heeft echter elk verband met Alibaba tegengesproken en zegt dat zijn bedrijf juist vijandige contacten met Fullchance onderhoudt.

alibaba ipad case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2011, 17:27
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.