C1000 iPhone-app laat boodschappen bestellen

Met de C1000 app voor iPhone en iPad kan je boodschappen bestellen en afhalen. De applicatie is ook vernieuwd met iOS 7-design.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

C1000 iPhone iPadDe C1000 slinkt in Nederland. Sinds de supermarktketen in 2012 werd overgenomen door Jumbo, zijn veel vestigingen inmiddels Jumbo-panden of zijn ze verkocht aan andere supermarktketens als Plus. Met nog 218 winkels resterend, staat de iPhone- en iPad-app van C1000 in ieder geval niet stil. Je kan er voortaan boodschappen in bestellen om zelf op te halen.

Het gaat daarbij om specifieke boodschappen: barbecue- en gourmetpakketten die je zelf samenstelt uit vleesproducten, schotels en stokbroden bijvoorbeeld. In de tweede stap voer je persoonlijke infomatie in, inclusief de gewenste afhaaldag.

C1000 hoofdmenu recepten C1000 iPhone-app bestellen bbq

Het bestellen van boodschappen is niet gecombineerd met het samenstellen van een normale boodschappenlijst in de applicatie, zoals wel het geval is bij Appie van Albert Heijn. De boodschappenlijst bedient weliswaar makkelijker en laat je lijsten opslaan, maar zoekt nogal altijd niet op gerichte producten. Als je hagelslag invult, kom je niet uit bij een overzicht met verschillende soorten hagelslag bijvoorbeeld. De C1000-app is verder wat strakker geworden, in lijn met het design van iOS 7.

Downloaden: C1000 (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:51
Categorie Apps
Onderwerpen c1000, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.