Burberry gaat modeshow Londen vastleggen met iPhone 5s

Burberry gaat de komende modeshow in Londen vastleggen met iPhone 5s. Het modemerk krijgt eerder dan anderen de iPhone 5s in handen.

burberry-londen-showModemerk Burberry krijgt vroegtijdig de iPhone 5s in handen. Ze zullen het gebruiken om volgende week de nieuwe Burberry-modeshow in Londen vast te leggen met de iPhone 5s-camera. Zoals bekend bevat de camera van de iPhone 5s allerlei verbeteringen, zoals een verbeterd diafragma, dubbele ledflitser en nieuwe camerasoftware met burst-mode. Als een soort publiciteitsstunt gaat Burberry dat alvast op de catwalk demonstreren. Het blijkt een bewuste keuze van Apple. Greg Joswiak, vice-president voor iPhone en iOS productmarketing, zegt in een persbericht: “We’re thrilled to see the amazing photos and HD video Burberry has captured with the incredible all-new iSight camera.” De show van Burberry is op 16 september, vier dagen voordat de iPhone 5s in de verkoop gaat.

In het persbericht benadrukt Burberry de relatie met Apple en de gezamenlijke focus op design en ambacht bij het maken van mooie producten. Via foto’s en video’s die met de iPhone 5s zijn gemaakt en via social media worden gedeeld, kunnen klanten zich mentaal voorbereiden op de show. Tijdens de show zal Burberry een livestream verzorgen via de website.

Zelfs het reclamefilmpje voor de nieuwe Burberry-collectie is gemaakt met een iPhone 5s:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2013, 8:18
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen burberry, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.