British Airways maakt pijnlijke fout met iPhone-boarding pass

British Airways legt in een personeelsblaadje de nieuwe papierloze instapkaarten uit - met een ticket voor Osama Bin Laden. British Airways weet nog niet hoe de fout kon optreden.

osama ticketOsama Bin Laden en vliegtuigen: twee onderwerpen die je maar beter niet met elkaar in verband kunt brengen. British Airways heeft een pijnlijke fout gemaakt in een personeelsblaadje, waarin ze medewerkers informeren over de nieuwe papierloze instapkaarten. Bij het artikel staat een afbeelding van een iPhone, met daarop de digitale instapkaart van… Osama Bin Laden. Volgens BA is er een fout gemaakt en zijn ze aan het uitzoeken hoe dit kon gebeuren.

Volgens de instapkaart heeft Bin Laden een frequent flyer-nummer van Northwest Airlines en heeft hij plannen om op 26 oktober 2010 te reizen:

boarding pass iphone

British Airways maakt zich niet populair bij de passagiers: afgelopen maand konden veel mensen niet vliegen vanwege de IJslandse aswolk en momenteel zitten ze middenin een staking van het cabinepersoneel. Deze dosis Britse humor kan er dan misschien ook nog wel bij.

Op het Twitter-account @BritishAirways verscheen onderstaand berichtje:

twitter british airways

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2010, 9:02
Categorie Achtergrond
Onderwerp groot brittannië

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.