Booxter voor boeken-, muziek- en filmfreaks

Booxter is software waarmee je je collectie boeken, films en muziek kunt beheren. Vanaf nu is er in dit Nederlandstalige programma ook ondersteuning voor iPhone en iPod touch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BooxterBooxter is een applicatie waarmee je je collectie boeken, muziek en films beheert. Het bestond al wat langer, maar nu hebben de ontwikkelaars het uitgebreid met iPhone-support. Je scant de streepjescode met een barcode-scanner of door een foto met je iSight-camera te maken, waarna deze wordt vergeleken met de gegevens in verschillende online bibliotheken.

Of dat ook werkt bij Nederlandse streekromans valt nog even te bezien, maar bij boeken voor wereldburgers moet het zeker gaan lukken. De software zelf is in ieder geval wel beschikbaar in het Nederlands (en in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans). Geen moeizaam handmatig invoeren dus en dat maakt Booxter op zich een handige oplossing. Via een webshop kun je een barcode-scanner met USB of Bluetooth kopen voor het professionaliseren van je scanproces. Je kunt items filteren, taggen en doorzoeken. Booxter werkt op Mac 10.4 en is verkrijgbaar voo $49,95.

Maar hoe het nu precies zit met de iPhone en iPod touch-ondersteuning…? Booxter kon al een lijstje naar je iPod exporteren. In de aanpassingen voor de iPhonone en iPod touch wordt het ook mogelijk om je collectie onderweg in je mobiele browser te bekijken.

Meer info: Deepprose

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2008, 20:05
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.