Bill Gates: “You can’t hide behind your iPhone forever, Steve!” (humor)

In een humoristische video van Current TV gaan Bill Gates en Steve Jobs de strijd aan. Beide hebben geheime wapens achter de hand. En in een oude Macintosh-video komen we Gates opnieuw tegen.

steve justinCurrent TV heeft een humoristisch filmpje gemaakt, waarin Bill Gates en Steve Jobs tegenover elkaar komen te staan. Beide blijken echter over geheime wapens te beschikken: Steve Jobs haalt reclamejongen Justin Long (‘Hi, I’m A Mac’) erbij en Bill Gates heeft Halo’s Master Chief achter de hand. In een soort Beavis & Butthead-stijl gaan ze de strijd aan. Wie gaat er winnen?

Als bonus nog twee video’s waarin Bill Gates opnieuw opduikt en die wat serieuzer van aard zijn. Mac-consultant Mike Kimble haalde ze uit de oude doos en zette ze om naar YouTube-formaat. Mike werkte bij een Apple-reseller, nog voordat de Mac in 1984 werd geïntroduceerd. Rond die tijd verspreidde Apple VHS-tapes waarin de Macintosh werd voorgesteld. Voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Apple echt de moeite waard om te kijken.

bill gates

In onderstaande video’s komt Bill Gates aan het woord, terwijl hij achter een bureau zit met op de achtergrond een 128K Mac.

Voor wie het interessant vindt is er ook nog een deel 2:

Via: Macenstein (Gates vs Jobs) en TUAW (oude Macintosh-video)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2010, 14:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen bill gates, humor, steve jobs, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.