Cut-the-surge

Met Cut the Surge bestel je een Uber op het goedkoopste moment

Moet je tien minuutjes wachten met het bestellen van die Uber, of juist nu tot actie overgaan? Met Cut the Surge weet je precies wanneer Uber-ritjes duurder worden.

Cut-the-surge

Hoeveel geld je kwijt bent voor een Uber-ritje is sterk afhankelijk van het tijdstip waarop je de taxi bestelt. De prijs kan zomaar de helft duurder worden als je een kwartier eerder of later vertrekt, al kun je met deze plotselinge prijsstijgingen- en dalingen ook je voordeel doen. Cut the Surge vertelt namelijk je op welk moment je het beste een Uber kunt bestellen.

De mogelijkheden van Cut the Surge zijn beperkt, maar daardoor is de app ook erg gemakkelijk in gebruik. Als je de app opstart vul je de naam van de stad in waar je een Uber wilt bestellen, en je krijgt direct een grafiekje te zien met de prijsstijging voor de komende zestig minuten.

Cut-Surge-Black Cut-Surge-iPhone

Direct een Uber bestellen

Door te wisselen tussen Pop, Black en Lux kun je zien hoe het ervoor staat met de prijs voor de verschillende Uber-auto’s. Een knopje onderin het scherm van Cut the Surge verwijst je direct door naar de Uber-app, zodat je meteen een Uber kunt bestellen.

Cut the Surge is beschikbaar voor alle steden waar Uber-auto’s rondrijden, en is gratis te downloaden zonder in-app aankopen. Als je regelmatig een Uber pakt, is dit dus een app die best een plaatsje op je iDevice verdient.

Lees ook: Weet Uber straks altijd waar je uithangt?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 18:22
Categorie Apps
Onderwerp uber

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.