Beta 2 OS X El Capitan 10.11.3 nu beschikbaar, ook publieke beta

Apple heeft de tweede beta van OS X El Capitan 10.11.3 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke betatesters. Deze update lost vermoedelijk enkele problemen op en verbetert de beveiliging van het systeem.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de tweede beta van OS X El Capitan 10.11.3 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke betatesters. De eerste beta van deze versie verscheen op 16 december 2015. In die versie werden enkele bugs en problemen opgelost en vermoedelijk volgt deze nieuwe update hetzelfde pad.


iMacs retina 2015

Beta 2 OS X El Capitan 10.11.3 voor ontwikkelaars

Apple heeft met de eerste beta van OS X El Capitan 10.11.3 geen releasenotes vrijgegeven. Ook is niet aangegeven op welke gebieden de ontwikkelaars zich moeten focussen. Het is daarom op dit moment nog onduidelijk welke problemen deze update oplost en of er nog nieuwe functies bij gaan komen. Zodra er meer bekend is, wordt dit bericht bijgewerkt.

Bekijk ook

OS X El Capitan: het complete overzicht

Alles over OS X El Capitan 10.11 voor de Mac, dat in 2015 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de El Capitan functies, release, nieuws en meer.

Zit je nog niet op de beta? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken. De update staat vervolgens klaar in het Update-tabblad in de Mac App Store. Als je de eerste beta al draait kun je via de Mac App Store de nieuwe versie downloaden.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.