Belgische prijzen iPhone 4 gelekt: vanaf 629 euro

In België zijn de prijzen van de iPhone 4 gelekt. De goedkoopste iPhone 4 gaat 629 euro kosten, zo heeft een bron binnen Mobistar laten lekken.

iphone 4 belgieVia een interne bron bij Mobistar zijn de prijzen van de iPhone 4 in België gelekt. De iPhone 4 zal vanaf eind juli simlockvrij door Mobistar worden verkocht. Er komen twee versies:

  • 16GB iPhone 4: €629
  • 32GB iPhone 4: €739

Deze prijzen zijn nog niet bevestigd door Mobistar. Wel geeft woordvoerster Patti Verdoodt aan dat Mobistar weer een exclusief contract met Apple heeft en ook nu weer de officiële verdeler voor de iPhone in België wordt. Ze laat weten dat er binnen enkele weken een aankondiging met officiële verkoopprijzen volgt.


Mobistar verkoopt straks ook de afgeslankte 8GB iPhone 3GS, als vervanger van de huidige 16GB- en 32GB-versie. Dit nieuwe budgetmodel gaat volgens de bron van ZDNet straks 519 euro kosten. Die prijs is realistisch: in andere Europese landen gaat het toestel tussen de 499 en 539 euro kosten, zoals we eerder schreven. Eind juli is het moment dat de iPhone 4 op de Belgische en Nederlandse markt beschikbaar komt. Er is nog kans op uitstel: in Canada zou de iPhone 4 ook in juli op de markt komen, maar de tekst in de Apple Store is onlangs gewijzigd van “juli” naar “binnenkort”.

Tipgevers: BfromB (e-mail), Peter (Twitter)

Reacties: 110 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.