Behringer Backyard Blaster is een speaker vermomd als koffer

De Behringer Backyard Blaster is een speaker in de vorm van een koffer. Zo kun je makkelijk je iPhone-dock meenemen naar een party.

behringer backyard blasterDe CES 2012 gaat morgen van start en dat betekent dat Behringer de eerder besproken monsterspeaker van 10.000 Watt gaat uitstallen. Deze speaker is niet te koop, maar er zullen wel producten op de beurs te zien zijn die je echt kunt kopen. Zoals de hiernaast afgebeelde Backyard Blaster, die zo groot is dat de fabrikant er een makkelijk te transporteren koffermodel met inschuifbare hendel van gemaakt heeft. Het apparaat is bedoeld voor feestjes in de achtertuin.

Er zit een oplaadbare batterij in de Backyard Blaster, zodat je niet afhankelijk bent van het stopcontact. Deze gaat 12 uur mee. Ook is er een 30-pins iPod dock aanwezig, plus een AUX-aansluiting voor Android-toestellen en mp3-spelers van andere merken dan Apple. Een ingebouwde microfoon is aanwezig om tijdens je feestje ook wat karaoke te doen. De Backyard Blaster is iets kleiner dan een normale koffer. De dock is bedoeld voor de iPhone en iPod, maar ondanks z’n formaat past er geen ipad op.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2012, 20:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.