Audrey Charm maakt schermrand met Swarovski-kristallen

Audrey Charm lift mee op de bekendheid van Audrey Hepburn om accessoires voor de iPhone te verkopen die zijn ingelegd met Swarovski-kristallen.

Audrey
Als Audrey Hepburn nog geleefd zou hebben, zou ze misschien wel een iPhone hebben gehad met een randje Swarovski-kristallen. De Aziatische fabrikant Audrey Charm lift mee op de bekendheid van de filmster met een soort schermrand-klemmen voorzien van glitters.

De ‘handgemaakte’ covers dekken alleen de rand van je iPhone af. Ze zijn bedekt met 100% echte Swarovski-kristallen en hebben aan de binnenkant een neopreen-bekleding om krassen op je iPhone 3G/3GS te voorkomen. Er is volledige toegang tot alle belangrijke functies. De fabrikant geeft 10% van de omzet weg aan Unicef, een goed doel waar Audrey Hepburn zich ook voor inzette. Toch kun je je afvragen of Hepburn, die door veel mensen als een stijlicoon wordt gezien, niet teveel smaak had om met zo’n glitteraccessoire te gebruiken. Een rand met steentjes voor de iPhone kost $66. Er zijn ook randjes voor iPod-modellen.

audrey charm

Meer info: Audrey Charm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2009, 14:08
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.