Audiobus koppelt meerdere iPad-muziekapps aan elkaar

Audiobus is een universele app die meerdere muziekapps met elkaar kan koppelen. Het is momenteel geschikt voor 12 muziekapps zoals Rebirth, Loopy en SoundPrism Pro maar er zullen de komende maanden nog veel meer volgen. Honderden ontwikkelaars hebben zich al aangemeld om hun iOS-apps geschikt te maken voor Audiobus. Audiobus werkt als een virtuele verbindingskabel. […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

audiobusAudiobus is een universele app die meerdere muziekapps met elkaar kan koppelen. Het is momenteel geschikt voor 12 muziekapps zoals Rebirth, Loopy en SoundPrism Pro maar er zullen de komende maanden nog veel meer volgen. Honderden ontwikkelaars hebben zich al aangemeld om hun iOS-apps geschikt te maken voor Audiobus. Audiobus werkt als een virtuele verbindingskabel.

audiobus iphoneVanuit de ene app kun je de uitvoer van een andere app controleren. Het is vooral bedoeld voor mensen die muziek willen maken op de iPhone en iPad. Ontwikkelaar A Tasty Pixel werkte een jaar samen met Audanika om de app te realiseren.
De apps van deze ontwikkelaars, Loopy en SoundPrism, worden uiteraard ook ondersteund. Daaraast kun je JamUp, Sunrizer Synth, MultiTrack Daw, NLog Synth, Rebirth van Propellerheads en nog wat andere apps gebruiken.

Een soortgelijke app hebben we nog niet eerder in de App Store gezien. Normaal gesproken moet je deze apps los van elkaar gebruiken, nu kun je de output van de ene app als input voor een andere gebruiken. Maar hou er wel rekening mee dat je voor deze app bij voorkeur een iPad 2 of nieuwer of een iPhone 4S of nieuwer moet hebben.

Downloaden: Audiobus (€8,99, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2012, 15:06
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.