Attack-the-light

Attack the Light is Apple’s Gratis app van de week

De kerstvakantie begint goed met Attack the Light als Apple's Gratis app van de week. Ontdek een cartooneske wereld en vecht het uit in tactische knokpartijen.

Attack-the-light-icon De kerstvakantie staat voor de deur en wat dat betreft komt de game die Apple deze week gratis aanbiedt als geroepen. Attack the Light is een vermakelijke RPG voor jong en oud, met herkenbare personages uit de Cartoon Network-serie.

Attack the Light (Link) speelt zich af in de wereld van Steven Universe, een komische tekenfilmserie op Cartoon Network met het jongetje Steven in de hoofdrol die tal van bizarre personages tegen het lijf loopt.

Tactische gevechten in Attack the Light

Ook als je niet bekend bent met deze serie is Attack the Light de moeite van het downloaden waard. Het spel draait namelijk volledig om de tactische gevechten die je met je groep voert.

Attack-the-light

Om beurten geef je aan welke acties uitgevoerd moeten worden, waarna de actie met flitsende effecten van je scherm spat. Omdat timing een grote rol speelt, kun je nooit achterover leunen, wat de game alles behalve saai maakt.

Bovendien moet iedere kracht die je ontgrendelt op een andere manier bestuurd worden, wat goed is voor de afwisseling. Gaandeweg krijg je ook keuzes in de dialogen aan je voorgeschoteld, zodat jouw verhaal wellicht net een andere kant in slaat als dat van iemand anders.

Attack-the-light

Attack the Light zonder in-app aankopen

Normaal gesproken kost Attack the Light €2,99, maar als Apple’s Gratis app van de week kun je hem een week lang voor niets uit de Store halen. Omdat de game geen in-app aankopen heeft, haal je hier dus het volledige spel mee in huis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2015, 8:39
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.