AT&T-partner zet ook de 32GB iPhone online

Een partner van AT&T biedt Amerikanen de mogelijkheid om hun 32GB iPhone 3G in te ruilen voor een BlackBerry Bold. Maar hoe kom je aan een 32GB iPhone in excellente conditie?

iphone 32gbBen je van plan je toestel in te ruilen voor een BlackBerry? Bij AT&T in de VS heb je dan de mogelijkheid om de 32GB iPhone te kiezen. Na Vodafone en T-Mobile is er voor de derde keer een partij, die het bestaan van de 32GB iPhone bevestigt. Heb je nog ergens een 32GB iPhone 3G liggen die in “excellente” conditie is, dan kun je die inruilen voor een BlackBerry Bold. Je krijgt er $335 voor.

Een zo goed als nieuwe 16GB iPhone levert $205 op. Maar wie is nu de boosdoener: AT&T, die de 32GB iPhone in de systemen heeft gezet, of TradeUps.com, die de inruilmogelijkheid zelf bedacht heeft?

Ook je 32GB iPhone inruilen? Je kunt op blackberrybold.tradeups.com terecht.

32gb iphone

Gisteren bleek Vodafone in Australië een e-mail naar winkelpersoneel te hebben rondgestuurd, waarin de 16GB iPhone end-of-life (EOL) werd verklaard. T-Mobile liet in Oostenrijk een 32GB iPhone bij de toekomstige toestellen zien. Een Google-advertentie van T-Mobile Nederland bleek loos alarm: dat was een niet-werkende affiliatelink.

Via: PhoneArena en Apple Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2009, 13:51
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.