AT&T krijgt twee nieuwe aanklachten voor matige 3G-ontvangst

AT&T krijgt opnieuw te maken met twee rechtszaken: in San Diego en New Jersey zijn class-action lawsuits ingediend vanwege de matige 3G-ontvangst.

Apple rechtszaakIn Nederland leggen we ons er mokkend bij neer als de 3G-ontvangst niet is is zoals beloofd, maar in de VS zijn er altijd wel gekken die namens hun mede-gebruikers een class-action lawsuit starten. AT&T krijgt twee van dergelijke rechtszaken om zijn oren, waarbij het erom gaat dat de iPhone 3G niet de snelle internetverbinding kan leveren zoals was beloofd. De rechtszaken zijn ingediend bij het Superior Court in San Diego en het federale District Court in New Jersey. In Alabama speelt er nog een derde zaak, waarbij alleen Apple is gedaagd.

In beide gevallen gaat het erom dat AT&T en Apple de sterkte, snelheid en performance van het derde generatie netwerk. Toevallig gaf CTO John Donovan vorige week op een conferentie van Goldman Sachs toe, dat ze de vraag naar 3G-diensten in sommige regio’s hebben onderschat waardoor AT&T capaciteit moest bijbouwen.

Via: Bizjournals

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2008, 15:11
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.