AR.Drone 2.0 vanaf mei 2012 te koop in de VS

De Parrot AR.Drone 2.0 is vanaf mei 2012 te koop. Deze iPhone-helikopter bevat onder andere een HD-camera en is met een nieuwe vliegmodus makkelijker te besturen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AR.Drone 2Helikopter-fanaten met een iPhone, iPad of iPod touch kunnen vanaf mei 2012 aan de slag met de AR.Drone 2.0. Deze met de iPhone te besturen helikopter bevat een HD-camera, waardoor je met een beeldresolutie van 1280 bij 720 pixels extra goed kunt zien waar je heen vliegt. Twee nieuwe functies zijn ook door Parrot onthuld: zo zal het mogelijk zijn om een spin in de lucht te maken door twee keer op je iPhone te tappen en kun je nu foto’s en video’s exporteren via een USB-poort op de Drone.

De eerste Parrot AR.Drone is een helikopter die je vanaf het scherm van je iPhone kunt besturen. Met behulp van een camera wordt er op je scherm getoond waar je precies naartoe vliegt. Hiervoor moet je wel op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten. De AR.Drone 2.0 lijkt qua functies erg op zijn voorganger, met als grote toevoeging de HD-camera. De Absolute Flight-modus bepaalt waar de AR.Drone 2 vliegt ten opzichte van jou en maakt hierdoor de besturing met de bewegingssensor van je iPhone makkelijker.

De verschijningsdatum geldt in de eerste plaats in de Verenigde Staten. Winkels in Nederland zullen naar alle waarschijnlijkheid pas iets later de AR.Drone 2.0 verkopen. Ben je ongeduldig, dan kun je de AR.Drone rond de maand mei nog altijd proberen te importeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2012, 4:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen ar.drone, parrot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.