Apple verkoopt in eerste weekend 1 miljoen iPhone 3G’s

Apple heeft bekendgemaakt dat er in het eerste weekend na de lancering van de iPhone 3G al 1 miljoen stuks zijn verkocht. De iPhone 3G is nu verkrijgbaar in 21 landen en binnenkort ook in Frankrijk.

T-Mobile iPhone 3G Zakelijke AbonnementenApple heeft bekendgemaakt dat op zondag 13 juli de miljoenste iPhone 3G over de toonbank ging. “Het was een fantastisch openingsweekend voor iPhone 3G”, aldus Steve Jobs. “Van de originele iPhone was pas na 74 dagen het miljoenste exemplaar verkocht, dus de wereldwijde verkoop van de nieuwe iPhone 3G gaat overduidelijk goed van start.” Dat mag ook wel, want de iPhone 3G wordt in veel meer landen verkocht: op dit moment in 21 landen en vanaf 17 juli ook in Frankrijk.

De iPhone 3G is nu verkrijgbaar in Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongkong, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Hoeveel stuks er nu eigenlijk in Nederland zijn verkocht is nog steeds een raadsel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2008, 15:02
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.