Reacties voor: Apple-historie: John Sculley, de frisdrankenman die Apple redde

“Ik had Steve Jobs nooit weg moeten sturen”
John Sculley is de succesvolle Pepsi-topman die ervoor zorgde dat Steve Jobs vertrok bij Apple. Er is veel meer over deze opvallende Apple-topman te vertellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Mooi stuk. Verder mogen er zo nu en dan zulke stukken geschreven worden! Leuk.

  2. Steve jobs hield 1 aandeel van Apple

  3. Leuk stuk! Vooral voor mensen die de biografie van Steve jobs en andere boeken over Steve jobs of Apple niet hebben gelezen. Misschien dat ze door stukken als deze besluiten die biografie toch te lezen. Ik denk er op menig kleedje woensdag wel een te krijgen is voor een eurootje of twee.

  4. Het is een fabeltje dat de Macintosh niet bruikbaar of succesvol was. Ik had in 1985 een Mac 128kb die later naar een Plus met 1 Mb werd opgewaardeerd. Met floppies, hd’s waren onbetaalbaar. Ik had ook een Pc met PC-Dos, want Windows verscheen pas in mei 1990. De Mac was superieur en bruikbaar dankzij MacWrite, MacDraw, MacPaint en Pagemaker. Steve Jobs was een visionair en hij leverde itt Mr. Bill ‘information and your finger tips’ Gates. Ik trek een lange neus naar iedereen die het ‘beter’ weet, ik kocht samen met mijn 128Kb Mac Apple aandelen. Do the math yourself, meh!

  5. John Sculley geeft nu zelf een smartphone uit: de Obi Worldphone. Android, gedurfd design, speciaal voor low budget.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.