Apple bereidt zich voor op WWDC – en wij zijn erbij!

Apple bereidt zich voor op de ontwikkelaarsconferentie WWDC. Namens iPhoneclub zullen wij erbij aanwezig zijn en de eerste scoops zo snel mogelijk online zetten. Hou dus aanstaande maandagavond, als de keynote van Steve Jobs begint, deze website in de gaten!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Aanstaande maandag begint de WWDC in San Francisco, met als vaste opening de keynote van Steve Jobs. En wij zijn erbij! We zullen proberen al het nieuws over de iPhone zo snel mogelijk online te hebben, maar we zijn natuurlijk geen Engadget, die 20 redacteuren op dit monsterproject zet. De eerste foto’s van de voorbereidingen zijn overigens al te bewonderen.

De WWDC is een ontwikkelaarsbeurs, waar dit jaar alle aandacht gericht zal zijn op Mac OS X 10.5 (Leopard), maar waar hopelijk ook nog wat nieuws over de iPhone onthuld gaat worden. Zoals: hoe zit het met dat mysterieuze twaalfde icoon? Wel of geen pre-paid? En wordt de iPhone nou wel of niet opengesteld voor software van derden?
Wij gaan alvast onze koffer pakken om maandagochtend fris op de eerste rij te kunnen zitten. Hopelijk krijgen we de iPhone ook nog even in handen en kunnen we wat exclusieve foto’s maken. Stay tuned!

Omdat we na de WWDC ook nog wat bedrijven in Silicon Valley gaan bezoeken, kan het zijn dat er in de dagen na de WWDC iets minder nieuws is dan je van ons gewend bent. Maar als er breaking news zijn we er natuurlijk als de kippen bij!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:34
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.