Apple accepteert applicaties voor nieuwe iOS 4

Apple is donderdag begonnen met het accepteren van applicaties voor iOS 4, dat vanaf maandag 21 juni gratis verkrijgbaar zal zijn voor iPod touch, iPhone 3G en iPhone 3GS.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iOS 4Apple is donderdag begonnen met het accepteren van applicaties voor het nieuwe iOS 4 (voorheen iPhone OS 4) dat vanaf maandag 21 juni gratis verkrijgbaar zal zijn voor de iPod touch, iPhone 3G en 3GS. In iOS 4 introduceert Apple meer dan honderd nieuwe functies voor gebruikers en ruim 1.500 nieuwe API’s voor ontwikkelaars. Belangrijkste nieuwe functies zijn multitasking, folders, verbeterde Mail, iAds, iBooks en verbeterde ondersteuning voor het bedrijfsleven.

Apple start vroegtijdig met het accepteren van iOS 4-applicaties zodat er bij de officiële lancering van iOS 4 geen problemen zullen ontstaan met applicaties die niet meer of niet naar behoren functioneren. Ontwikkelaars moeten hun applicaties gecompileerd en getest hebben met iOS 4 en de iOS 4 SDK Golden Master seed, zo staat er te lezen in een mailing aan ontwikkelaars:

iOS 4-applicaties indienenHoewel iOS 4 werkt op de iPhone 3G, kunnen gebruikers van dat toestel niet van alle functionaliteiten profiteren. Zo zullen multitasking, het rototatieslot en homescreen-achtergrond niet beschikbaar zijn voor het toestel. Ook werkt iOS 4 niet op de eerste generatie en slechts beperkt op de tweede en derde generatie iPod touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2010, 16:30
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen applicaties, ios 3, ipod touch, release

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.