America Movil gaat iPhone in Zuid-Amerika verkopen

America Movil, met 152 miljoen abonnees een van de grootste mobiele operators in Zuid-Amerika, heeft aangekondigd dat ze de iPhone in Mexico en enkele andere landen gaan verkopen. Een exclusief contract is het echter niet.

America MovilAmerica Movil heeft aangekondigd dat ze de iPhone in Mexico en andere Latijns-Amerikaanse landen gaat verkopen. Daarmee is de eerste aankondiging voor Zuid-Amerika een feit. Een specifieke lanceerdatum wil de operator niet noemen; net als andere operators spreken ze over “later dit jaar”. America Movil is met 152 miljoen klanten een van de grootste mobiele operators op het continent en is aanwezig in 16 landen in Zuid-Amerika en de Caraïben.

Hoewel geen specifieke landen zijn genoemd, zou het onder andere gaan om Brazilië, Chili en Colombia. In de verklaring van America Movil wordt met geen woord gesproken over een exclusief contract, wat nog maar eens bevestigd dat Apple afstapt van deze exclusieve deals. Bij eerdere aankondigingen (bijvoorbeeld van O2 en T-Mobile) werd het exclusieve karakter wel steevast benadrukt.

Meer info: America Movil
Via: Apple Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2008, 14:00
Categorie Providers
Onderwerpen brazilië, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.