Altec Lansing Orbit: mp3-speaker voor onderweg

Altec Lansing heeft de Orbit uitgebracht, een draagbare speaker die je makkelijk kunt meenemen en ondanks het kleine formaat toch een goed geluid geeft.

Altec Lansing OrbitEr zijn heel wat speakersystemen voor iPod en iPhone, waarvan de meeste zijn bedoeld om op de kast te zetten en niet meer te verplaatsen. Altec Lansing brengt nu een mobiele speaker uit die ultra-draagbaar is: de Orbit iMT237 MP3. Het is de opvolger van de Orbit iM207, die vorig jaar werd uitgebracht. Licht van gewicht, schokbestendig, robuust en compact zijn een aantal kwaliteiten van het apparaat, dat wordt geleverd met een neopreen beschermhoesje en een karabijnhaak om aan kleding of tas te bevestigen.

De Orbit is overigens niet bedoeld om medepassagiers in het openbaar vervoer te kwellen, maar voor een spontane party thuis, op het strand, in de badkamer of op een andere plek waar je geen audiosysteem bij de hand hebt. Hij werkt op drie AAA-batterijen en is geschikt voor iPhone, iPod en diverse mp3-spelers. De speaker wordt aangedreven door Altec Lansing-technologie waardoor de muziek 360 graden rondom schalt, zonder vervormingen. Er zit een batterijmeter op, die aangeeft wanneer de batterij leeg raakt. De kabels kun je wegwerken met een geïntegreerde kabelmanagement-oplossing. Op drie AAA-batterijen kan het feest 24 uur lang doorgaan.

De Altec Lansing Orbit ligt voor € 39,99 in de winkel en is verkrijgbaar bij de meeste elektronicazaken en diverse online winkels.

Meer info: Altec Lansing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2008, 17:28
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.