Dull health sync

Afvallen door te swipen? Met Dull kan het

Afvallen door te swipen? Met Dull kan het. De entertainment-app houdt voortaan het aantal verbrande calorieën bij in de Gezondheid-app van iOS.

dull icoon grootMet Dull hoefde je je al geen moment te vervelen: in de app kun je zonder na te hoeven denken door grappige plaatjes, viral video’s en trending artikelen swipen. Maar wie had gedacht dat dit swipen ook nog eens goed voor je gezondheid kan zijn? Dull houdt nu namelijk bij hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het vegen. Zo kun je lekker op de bank blijven hangen terwijl je kilo’s kwijtraakt.

Dull health syncVoor het bijhouden van het aantal verbrandde calorieën heeft Dull integratie met de Gezondheid-app op iOS ingebouwd. Deze functie moet je nog wel even toestaan door in het instellingen-menu het schuifje voor iOS Health Sync aan te zetten. Zodra je dit gedaan hebt kan het afvallen beginnen. Elke swipe telt. Volgens Dull kun je door te swipen zo’n 45 calorieën per uur verbranden en staat twee minuten intensief vegen gelijk aan een blaadje sla. Wil je nog meer afvallen? De app geeft als tip om dan ook eens te proberen om staand te swipen.

Lees ook: onze review van Dull

Dull is een eenmansproject van de Nederlandse ontwikkelaar Roeland Landegent. De app richt zich vooral op ‘dom vermaak’ en past daarmee in een rijtje met bijvoorbeeld 9GAG en Upcoming. Het idee om het aantal calorieën dat je verbrandt door over je iPhone-scherm te vegen bij te houden, past dan ook uitstekend in de formule van Dull. Verder zal de app geen privégegevens opslaan, dus kun je zonder zorgen beginnen met swipen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2015, 10:12
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.