Aflevering Gemist: binnenkort in de App Store?

Aflevering Gemist wordt een applicatie voor iPhone OS 3.0 waarmee je volledige versies van tv-programma's kunt bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tv gemistEen iPhone-versie van Uitzending Gemist lijkt er voorlopig niet te komen. Maar wie de website afleveringgemist.tv bekijkt, krijgt toch de indruk dat er binnenkort iets aankomt. Niet gemaakt door de NOS, maar door een derde partij, die een applicatie via de App Store wil uitbrengen. Het belooft volledige afleveringen van “De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman, NOS Nieuws, NOS Sport en nog vele andere zenders.”

“Met de laatste versie kunnen nu programma’s van Uitzending Gemist, SBS en RTL worden bekeken!” Aflevering Gemist wordt niet door de NOS of een andere grote partij gemaakt, maar door Sebastiaan Kooijman van Brothers Media die druk bezig is om de tv-rechten voor de programma’s te regelen. Sebastiaan vertelde in een e-mail, dat er gebruik wordt gemaakt van een combinatie van streaming en hosting. De website was al een tijdje niet bijgewerkt; vandaar dat de opmerking dat iPhone OS 3.0 nodig is, inmiddels door de werkelijkheid is ingehaald. Binnenkort zal er meer nieuws beschikbaar komen via de website en het Twitter-account @tvgemist. Wordt dus vervolgd!

Meer info:Afleveringgemist.tv
Tipgever: Leon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.