Facebook Connect nog niet compatibel met iPhone OS 3.0

Facebook Connect blijkt niet compatibel met iPhone OS 3.0. Op de simulator blijkt het prima te werken, maar op de iPhone zelf gaat het mis.

facebook connectDe update naar iPhone OS 3.0 gaat problemen opleveren voor ontwikkelaars. Zoals bekend moeten alle nieuw ingediende iPhone-applicaties en -updates vanaf nu compatibel zijn met 3.0. Eén van de diensten die op dit moment nog niet voldoet, is Facebook Connect, de nieuwe dienst waarbij je toegang krijgt tot gegevens op Facebook. Uit ervaringen van ontwikkelaars blijkt ook dat testen in de iPhone-simulator niet genoeg is. Ontwikkelaar Gus Branchesi schrijft op het officiële forum van Facebook Connect (onder de naam yarsrvenge): “it works okay in the 3.0 simulator, it just wont compile set to device.”

Branchesi is via zijn bedrijf Mobile Fission bezig met een gratis applicatie die gebruik maakt van Facebook Connect, maar die is door de problemen met iPhone OS 3.0 vertraagd. Veel bijval van andere ontwikkelaars krijgt Branchesi overigens nog niet, maar dat kan ermee te maken hebben dat veel ontwikkelaars na de mededeling van Apple nog maar net begonnen zijn met een nieuwe update. De afgelopen dagen was Facebook Connect twee dagen onbereikbaar; dat had een andere oorzaak.

Via: Pocket Picks

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2009, 12:36
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.